söndag 29 juni 2008

29 Juni 08 -YEEEEEEEEEEEEEES!!!

Idag slog vi, Vännäs AIK, serie-12:an serie-trean Dorotea med 4 - 3! Och som ni kanske vet (eller inte), så spelar vi ju i en 92-serie, så det blir lite extra bra!
Matchen började ju bra med att jJAG gjorde 1-0, vem annars?
Tyvärr så kvitterade Dorotea efter dålig kommunikation mellan försvar och målvakt, men. Vi fortsatte att spela bra och gjorde 2-1 genom Tony Wästle som DUNKADE in bollen i mål! (Kliksi på apberget) SJUKT BRA MAN!
Matchen gick till halvlek och vi kände oss grymt nöjda och peppade.
Vi startade andra halvlek ganska bra och Johan Lennartsson satte ett helt vrickat konstigt 3-1-mål, han kom ensam mot målvakten och missade nästan bollen och halkade men bollen rullade ändå förbi målvakten, Johan reste sig upp, sprang och slog in bollen i mål, puuuhh (Lennartsson på apberget)! Haha, och vet ni vad som hände? En Dorotea-forward ramlar i straffområdet när Max hade rusat ut och sänkt honom, och det roliga är, ATT KILLEN TOG UPP BOLLEN MED BÅDA HÄNDERNA OCH KASTADE IN BOLLEN I MÅL! Men såklart så såg domaren det och gav honom gult kort. Men Dorotea fortsatte och reducerade efter en stund och vårt spel blev sämre och sämre, för jag tror att vi blir rädda att släppa in mål när vi leder en match och då blir vi ju stressade. Men vi fortsatte ändå att kämpa och Mattias Segerljung la på halv-volley bollen över målvakten, 4-2.
Men vi fortsatte att stressa och släppte in 4-3, SHIT. Dom pressade oss resten av halvleken, fast vi fick ändå ett par målchanser. Men Dorotea fick en målchans, där dom sköt bollen på Max, ut, och sen kom det en forward och kvitterade, trodde vi. Men under allt firande blåste domaren och jag tittade mot linjedomaren, offside. OFFSIDE. Shit, det räddade hela matchen och vi gick ut som ett segrande lag! SÅ SKÖNT! :D