måndag 12 oktober 2009

SPLIFFKASSA! OBS. Väldigt viktigt att läsa!

Har redan skrivit det här på apberget.se, men orkar inte skriva nytt så har bara klistrat in samma meddelande. ;)

Tja!
Nu när vi kommit igång på riktigt med tröjor, klistermärken m.m, så känner vi alla i och runt Spliff hur viktigt det är med pengar och vilket stort behov vi har av det. Just nu så ekar det i våran ännu icket existerande lag-kassa. :(

Därför, så tänkte vi nu bygga upp våran alldeles egna lagkassa för teamSpliff ! Pengarna som fyller denna ska gå till saker som till exempel klistermärken & tröjtryck. I och med det, så öppnar vi också upp möjligheten för ER att donera en valfri slant!

Där finns det en liten hake för er som läser Spliffbloggen! Vi kommer nämligen att för varje donation över 5kr av någon snäll person, lägga upp ett VIDEOBLOGGinlägg! Så för er som vill att vi ska uppdatera mer och lägga in mer vlog-inlägg, skicka ett generöst bidrag!

Så om ni vill vara otroligt extremt megasjyssta, så skickar ni erat bidrag i ett kuvert till:

Spliffdonation!
Isbanegatan 9
911 33 Vännäs


eller lägger det i min och Max brevlåda.

Ni kan antingen skriva ert namn (helst), eller vara anonyma. Men vi kommer hursomhelst, för VARJE bidrag över FEM kronor, göra ett fettmedmegaübercoolt videoinlägg där vi bland annat filmar ditt kuvert/bidrag och tackar, sen lägga upp det på spliffbloggen samma dag!


VI FÖRSÄKRAR ER OM ATT PENGARNA ENDAST KOMMER ATT ANVÄNDAS I OVANSTÅENDE SYFTE. MVH/ Spliff

1 kommentar:

Anonym sa...

Behöver ni hjälp med design? tänkte till exempel till era stickers, eran blogg osv? yolapola@hotmail.com