söndag 25 maj 2008

25 Maj 08 -Kulturnatta




Ni som var på Kulturnatta den 24 Maj kanske hörde om att ett par ungdomar delade ut gratis hamburgare? Helt rätt, vi och våran "grannblogg" -www.ludvigmedflera.blogspot.com, köpte ut 100 st hamburgare från McDonalds, men kassamaskinen kunde bara slå in 99st hamburgare, så vi fick lägga till en cheeseburgare också, men som inte visade sig finnas. Vi la också till en specialbeställd McFlurry och summan hamnade på 1018kr (!). Den överlägset största beställningen på McDonalds i Umeå någonsin.






Vi tog emot burgarna med glädje och stormade stan. Vissa var dock skeptiska och tog inte emot burgarna, vilket bara var synd för dom. HAHA! Dom andra mötte oss med glädje och hunger.





Kvällen fortsatte med att gruppen drog på sig lakan med peacemärken, hjärtan och frukter m.m, lagomt till Di Levas spelning på Stora scenen. Tyvärr så förstod en del personer inte budskapet "älska mer" utan rev sönder våra praktfulla lakan. Annars var allt chillmedgrillochpotatisdill, och vi spred vårat budskap resten av kvällen.

Allt detta var ett slags PR-trick för våran "grannblogg" men inte för våran eftersom den inte var skapad än.


/Filip & Marcus m.fl.




PS. Tomas Di Leva tog med glädje emot Filips lakan efter spelningen! :D




Inga kommentarer: