söndag 12 april 2009

STRAIGHT FROM ÅRE

FETT!
Det är vad det är här i Åre. En massa smörigt oljigt fett under huden som är redo att grillas i vårsolen uppe på fjället.
Jag och Max sitter på hotellet precis nedanför kabinliften upp till åreskutan nu. Gratis internet, biljard och bordsfotboll. Vad mer kan man begära? Inget.
Jo, soligt väder imorn kanske. Faktiskt, det skulle vara skönt. För klockan sju imornbitti ska vi kliva upp, gå och käka frukost, köpa liftkort och sen slänga oss ut i de otroligt branta nedfarterna här i Åre-området. Det ska bli NAAAAAAAAAAAAJS.
Nu ska vi snart gå upp och sova, kanske se en film. Vi vet inte riktigt. Har fixat pengar på den nya mobilen nu, dessutom installerat mms och internet-inställningarna. Förhoppningsvis så kommer jag att kunna blogga från mobilen nu i framtiden. Måste dessutom tala om för er alla hur mycket snygga brudar det finns här alltså, det är sjukt. Tiotals, hundratals, tusentals, TIOTUSENTALS. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det kom precis några blondiner och satte bredvid oss. Najs. Det var nog allt. Ska försöka fixa datorn imorn också, hoppas att ingen sitter här då bara. Nu ser vi Isenseven-rullar och taggar inför morgondagen. WE'RE GONNA' SHRED IT!

Hare GÖTT.

PEACE OUT!

/fissetheman

Inga kommentarer: